Takläggare Roslagen

Takrenovering av Lertegel i Roslagen, Norrtälje

Ge ditt tegeltak den kärlek det förtjänar med våra förtroendeingivande takläggare i Roslagen. Vi är specialister på tegeltak och garanterar att ditt tak blir både snyggt och hållbart efter renoveringen.

Renovera Tegeltakpannor

Vi renoverar tegel och betongpannor.

Byta Tegeltak

Renovering av alla typer av fasader. Hör av dig idag!

Takreparation

Låt oss renovera ert tak! Vi har lång erfarenhet av allt inom tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Förtroendeingivande takläggare för renovering av tegeltak i Roslagen

Vi har utfört renovering i bl.a. Norrtälje, Östhamra, Rimbo, Finsta, Nodsta, Långgarn & Södra Nånö.

Erfaren takläggare med heltäckande tjänster

Med våra erfarna takläggare får du en helhetslösning för ditt tak. Vi hanterar alla moment, från renovering av tegeltak till samordning av olika takprojekt. Vår expertis omfattar inte bara lertegel utan också andra takmaterial, såsom betongpannor, papptak, tätskikt och plåttak. Oavsett vilken typ av tak du har, kan du känna dig trygg med att våra professionella takläggare tar hand om allt med skicklighet och noggrannhet.

Drivna och serviceorienterade takläggare

Vi brinner för vårt arbete och är stolta över att vara serviceorienterade gentemot våra kunder. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativa resultat och en positiv upplevelse för dig som kund.

Renovering med alla takmaterial på alla fastighetstyper

Våra takläggare har erfarenhet av att renovera olika takmaterial, inklusive lertegel, tegelpannor och betongpannor. Vi tar oss an projekt av alla storlekar och arbetar med allt från villor och 2-planshus till större fastigheter och mindre hyreshus.

Kostnadsfri offert och gratis kostnadsförslag

Vi hanterar alla moment, från renovering av tegeltak till samordning av andra yrkesgrupper som behövs för att slutföra projektet. Med oss som din takläggare kan du vara säker på att takrenoveringen blir en smidig och professionell process.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?