Bygga Takkupa & Vindskupa i Roslagen

Vill du ge ditt hem en extra touch av karaktär och få mer utrymme? Med vår expertis har vi redan hjälpt många kunder att skapa imponerande takkupor och vindskupor. Vill du veta vad det kostar? Tveka inte att höra av dig.

Takkupor & Vindskupor

– Vårt erfarna team av takmästare erbjuder skräddarsydda lösningar i Roslagen.

Takfönster

– Intresserad av ett takfönster? Hör av dig idag!

Takrenovering

Låt oss renovera ert tak! Vi har lång erfarenhet av allt inom tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Stiliga takkupor & vindskupor i Roslagen & Stockholm Vi har utfört byggt takkupor i bl.a. Norrtälje, Östhamra, Rimbo, Finsta, Nodsta, Långgarn & Södra Nånö

  Kompetenta hantverkare ger goda resultat

  Våra certifierade hantverkare kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar. Vi förstår vikten av att skapa takkupor och vindskupor som passar din budget och din fastighet. Med vår långa erfarenhet kan du lita på oss för att leverera en taklösning utöver det vanliga, oavsett om det handlar om ett stort eller litet projekt.

  Experter inom takdesign

  Hos oss finns ett team av specialister med en omfattande kunskap om takdesign och olika byggtekniker. Vi sätter en hög standard när det gäller vårt arbete och strävar alltid efter att våra konstruktioner ska göras med precision och noggrannhet.

  Vänd dig till oss för rådgivning och gratis offert

  Låt oss hjälpa dig att skapa unika takkupor och vindskupor som lyfter fram din byggnads arkitektur. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina behov och ger dig en gratis offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!

   Micke, Östhamra

   Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!

   Jonte, Vaxholm

   Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

   Henke, Rimbo

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

   Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

   Takomläggning Villa. Täby

   Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

   Takbyte Radhus. Österåker

   Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här