Takmålning av Betongpannor & Takpannor i Roslagen

Vi är takläggare med ett trevligt gäng av kompetenta och skickliga hantverkare. Vi har hjälpt privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsägare att underhålla, renovera och lägga nytt tak under många år.

Måla Tegeltak

– Våra målar alla slags tegel och betongpannor.

Fasadrengöring

– Rengöring av alla typer av fasader. Hör av dig idag!

Takrenovering

– Låt oss renovera ert tak! Vi har lång erfarenhet av allt inom tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Måla ert Tak i Roslagen? Vi har utfört takmålning i bl.a. Norrtälje, Östhamra, Rimbo, Finsta, Nodsta, Långgarn & Södra Nånö.

  Maximera takets livslängd

  De flesta husägare tycker att byte av tak är en tråkig utgift. Såvida du inte själv planerat att skaffa nytt tak enligt egna preferenser, sker nyläggning av tak ofta på grund av dåligt underhåll. Våra takläggare är erfarna och har sett det mesta. Vi hjälper dig lägga nytt tak om så behövs och visar gärna hur taket bör underhållas för att uppnå maximal livslängd och bäst funktion. Med smart underhåll genom till exempel målning av betongplattor, får du bäst förutsättningar.

  • Vi målar betongtak
  • Vi renoverar alla typer av tak
  • Vi lägger nytt tak

  Från helt nytt tak till installering av takstege

  Alla hus behöver enligt boverket en takstege. Det är en del av reglerna kring taksäkerhet. Är taksäkerhet eller något annat kring tak oklart för dig, är du alltid välkommen att kontakta oss. Många förstagångsköpare av hus har uppskattat våra råd kring vad som faktiskt måste finnas, och vad som är en bra idé att ha utöver det. Vi gör gärna en kontroll av ditt tak och rekommenderar vilka eventuella åtgärder som vi anser behövs, och vilka lösningar som finns.

  Totalentreprenad inom tak

  Du kan anlita oss för enskilda uppgifter, eller som totalentreprenör. Som totalentreprenör tar vi rollen som projektledare och samordnar alla de hantverkare som behövs. Du får mindre att tänka på och kan fokusera på annat. Kontakta oss om du vill ha mer information. Vi kan även hjälpa till med frågor kring rotavdrag och bistår alltid med gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!

   Micke, Östhamra

   Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!

   Jonte, Vaxholm

   Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

   Henke, Rimbo

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

   Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

   Takomläggning Villa. Täby

   Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

   Takbyte Radhus. Österåker

   Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här