Takläggare Roslagen

Kontakta Takläggare från Roslagen

Söker ni en takfirma i norra Stockholm? Vi är en takläggare som hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med allt inom takrenovering, takbyten & takomläggning från Uppsala, Rimbo och Knivsta till Vallentuna, Åkersberga och Norrtälje. Kontakta oss idag för mera information idag. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

Lägga om Tak

Vi har lång erfarenhet av takomläggning & takbyten. Kontakta oss idag för mera information!

Renovera Tak

Letar du efter en professionell takfirma som kan hjälpa er med en takrenovering?

Arbete med konstruktionen

Tätskikt, läkt, bärläkt, råspont och vindskivor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takfirma i Norra Stockholm

Hör av dig till våra takläggare från Roslagen idag! Vi erbjuder bra priser.

Previous slide
Next slide

Letar ni efter en takläggare i Roslagen?

Vi utför takrenovering och andra takarbeten på alla sorters fastigheter, som villor, garage, stugor och fritidshus. Även på lador, uthus, byggnader för logistik och lager, på industrifastigheter, butiker, kontor och andra kommersiella fastigheter kan vi stå för att åtgärda taken. Det gäller också för flerfamiljshus, både hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Kontakta Takläggare i Roslagen

När du vänder dig till oss kan du få hjälp med alla sorters takarbeten. Det gäller inte bara arbeten med att lägga tak eller problem som uppstått med yttertaket.

Vi kommer till er

Vi tar uppdrag i hela Norra Stockholm och Roslagen och kan göra ett gratis hembesök och utföra arbete i bland annat Norrtälje, Rimbo, Bergshamra, Vätö, Väddö, Blidö, Östhammar, Åkersberga, Ljusterö, Vaxholm, Älmsta, Edsbro, Hallstavik, Björkö, Riala, Yxlan, Grisslehamn, Öregrund och Österbybruk.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?