Takläggare Roslagen

Måla Plåttak i Roslagen, Norrtälje

Vi är en takläggningsfirma i Roslagen som bland mycket annat utför målning av plåttak. När du anlitar oss får du tillgång till expertis och förstklassig service. Vi gör plåttak över hela Stockholm & Roslagen mer estetiskt tilltalande och hållbara.

Måla Takplåt

Vi kan hjälpa er måla ert plåttak. Kontakta oss idag.

Tvätta Plåttak

Vi kan hjälpa er med både större och mindre taktvättningar. Hör av dig idag!

Bandtäckning

Låt oss hjälpa er med bandtäckning. Vi erbjuder totalentreprenad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Måla Plåttak i Roslagen!

Våra takläggare arbetar i Tråsättra, Kungsbacken, Härsbacken, Nyhagen, Översättra, Nya Åkersberg, Vaxholm & m.m.

Målning av plåttak – hur och varför

Att måla plåttak är inte bara en estetisk åtgärd – det är även en viktig del i underhållet av ditt tak. Målningen skyddar metallen mot korrosion och förlänger därmed takets livslängd. Processen innefattar en noggrann rengöring av taket, följt av applicering av en primer och slutligen det övre färgskiktet. Detta skapar en hållbar och skyddande yta som står emot väder och vind.

En heltäckande takläggningsfirma

Vi är en komplett utförare av olika slags takarbeten. Dessa inkluderar bland annat takrenoveringar, ny takläggning och takunderhåll. Vårt mål är att tillhandahålla helhetslösningar för alla dina takbehov.

Takplåtsmålning åt alla i Roslagen & Stockholmsområdet

Vi står till tjänst för alla typer av kunder – från enskilda hushåll till stora företag. Oavsett om du behöver en enstaka takmålning eller en omfattande takrenovering. Vi målar plåttak på fastigheter som garage, industrilokaler, kommersiella fastigheter, radhus, villor och sommarstugor.

ROT-avdraget sänker dina kostnader

När du anlitar oss för att måla ditt plåttak, kan du som privatperson använda ROT-avdraget. Det innebär att du kan få upp till 30% skattereduktion på din totalkostnad. Observera att ROT-avdraget endast gäller för arbetskostnader på en bostad du själv äger och är folkbokförd i.

Hållbarhet är viktigt för oss

Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda miljövänliga material och metoder i alla våra takläggningstjänster. Vårt mål är att erbjuda hållbara lösningar som står emot tidens tand, samtidigt som vi värnar om miljön.

Få en gratis offert

Om det blivit dags att måla plåttaket på en fastighet du äger är du välkommen att höra av dig till oss. Vi diskuterar ditt projekt och återkopplar därefter med en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?