Lägga Bandtäckt Dubbelfalsat Plåttak i Roslagen

Med en professionell takfirma bakom dig blir det enkelt att byta till dubbelfalsat plåttak. Vi är experter på att renovera, reparera och lägga tak av alla möjliga material, där plåt är ett mycket uppskattat och populärt val. Vi erbjuder takmontörer med mångårig erfarenhet av branschen som säkerställer ett perfekt resultat varje gång. Med oss får du ett snyggt och hållbart tak som passar din fastighet eller din bostad.

Lägga Om Takplåt

– Vi kan hjälpa er lägga nytt plåttak. Kontakta oss idag.

Renovera Plåttak

– Vi kan hjälpa er med både större och mindre takarbeten. Hör av dig idag!

Bandtäckning

Låt oss hjälpa er med bandtäckning. Vi erbjuder totalentreprenad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lägga Bandtäckt Dubbelfalsat Plåttak i Roslagen! Våra takläggare arbetar i Tråsättra, Kungsbacken, Härsbacken, Nyhagen, Översättra, Nya Åkersberg, Vaxholm & m.m.

  Bandtäckning med skräddarsydda lösningar runt Roslagen

  Inget tak är det andra likt och det är något som våra duktiga entreprenörer är medvetna om. Därför erbjuder vi dig alltid skräddarsydda lösningar som passar för just dig och ditt tak. Att byta eller lägga tak är inget man gör på en årlig basis och därför är det viktigt att det blir rätt redan från start. Ta hjälp av våra professionella och seriösa takmontörer när du vill lägga falsad plåt i Roslagen!

  Bekymmersfri takläggning

  Med oss bakom dig blir det enkelt att lägga ett nytt plåttak. Vi har många års erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för att arbeta med många olika fastighetstyper. Vi tar oss an allt från villor till radhus, kommersiella fastigheter och företagsfastigheter. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar mer om ditt tak och vad du behöver hjälp med. Vi gör gärna ett personligt besök för att få en bättre uppfattning om dina behov. Med vår takfirma får du ett fackmannamässigt resultat som är både snyggt och hållbart!

  En lokal takfirma med serviceorienterade hantverkare

  Vi är en lokal takfirma som valt att fokusera på våra kunder i Stockholm. Genom att endast arbeta i Stockholm kan vi garantera mycket bättre och snabbare service till alla våra kunder. Med oss får du alltid snabb hjälp när du behöver, samt ett tak som du verkligen kan stoltsera med. Vi ger dig högkvalitativ service från början till slut.

  • Snabb hjälp när du behöver
  • Plåttak med lång hållbarhet
  • Plåt av högsta kvalitet
  • Hantverkare med många års erfarenhet av branschen
  • Gratis offerter och gratis platsbesök

  Rot-avdrag för 30 % reducering av priset

  Vill du anlita oss som privatperson? Då har du också rätt att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattreducering från Skatteverket, somt tilldelas alla personer i Sverige som är över 18 år och betalar skatt. Du kan använda avdraget för att reducera arbetskostnaden när du anlitar oss för bandtäckning av ditt plåttak. Vi ser till att sköta all kontakt åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat istället.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!

   Micke, Östhamra

   Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!

   Jonte, Vaxholm

   Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

   Henke, Rimbo

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

   Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

   Takomläggning Villa. Täby

   Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

   Takbyte Radhus. Österåker

   Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här