Lägga EPDM Gummiduk: Tak & Tätskikt i Roslagen

Vi är en pålitlig takläggningsfirma i Roslagen som är specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar inom tätskikt och takarbeten. Kontakta våra takläggare idag!

Lägga Gummitak

– Vi jobbar bland annat med EPDM gummiduk för hållbara tätskikts- och ytskiktslösningar för kvalitetsmedvetna kunder!

Lägga Tätskikt

– Vi utför både större och mindre åtgärder vid tätskikt. Kontakta oss idag!

Takbyten

Vi erbjuder totalentreprenad vid byten av tak. Låt oss hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lägga EPDM Gummiduk: Tak & Tätskikt i Roslagen Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa till med ditt nästa takprojekt i Roslagen

  Viktigt med ett tätskikt av hög klass

  Ett bra tätskikt är avgörande för att hålla ditt tak skyddat från vattenskador. Genom att använda EPDM gummiduk kan vi ge ditt tak ett robust och hållbart tätskikt som står emot Sveriges klimat. EPDM gummiduk kan även användas som ytskikt istället för takfärg. Den beräknade livslängden på gummiduk jämfört med takfärger är upp till fem gånger längre.

  Kostnadseffektiva tätskiktsbyten

  Vi säkerställer att varje steg i processen med att byta och lägga tätskikt utförs med största noggrannhet för att garantera ett tätskikt som håller länge och effektivt skyddar ditt tak mot fukt.

  EPDM gummiduk – ett hållbart och miljövänligt alternativ

  EPDM gummiduk är ett hållbart materialval med en livslängd på flera decennier. Detta gör det till ett bra val för ditt tak, både för plånboken och miljön.

  Kontakta oss för fullständiga taklösningar

  Utöver installationer av tätskikt, erbjuder vi en mängd andra tjänster som takrenoveringar, takläggning och reparationsarbeten. Vi genomför taktjänster på fastigheter som radhus, sommarstugor, villor, kontorsfastigheter, industrilokaler och hyreshus. Våra uppdragsgivare är till exempel fastighetsägare, företag, lantbrukare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

  Du får en kostnadsfri offert

  Vi tror på transparens och rättvis prissättning. Därför erbjuder vi kostnadsfria offerter för alla våra tjänster. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta reda på hur vi kan hjälpa till.

  Vi finns här för att hjälpa dig med ditt tak

  Vi är redo att hjälpa till med ditt nästa takprojekt. Vare sig det handlar om att lägga ett nytt tätskikt med EPDM gummiduk, renovera ett befintligt tak eller något annat takarbete kan du lita på oss att leverera exceptionella resultat. Kontakta oss idag för att komma igång.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!

   Micke, Östhamra

   Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!

   Jonte, Vaxholm

   Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

   Henke, Rimbo

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

   Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

   Takomläggning Villa. Täby

   Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

   Takbyte Radhus. Österåker

   Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här