Takläggare Roslagen

Takläggning på Yxlan, Roslagen

Med vår behöriga och lösningsorienterade takfirma på Yxlan i Roslagen blir det enkelt för dig att reparera taket. Vi hjälper dig även att lägga helt nya tak. Vi anlitas flitigt av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder i området.

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger bland annat papp, plåt, tegel och betongtak.

Renovera Tak

Takreparation – vi reparerar sprickor och andra skador på taket.

Byta Tak

Takbyte – vi har lång branscherfarenhet av stora och små takrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare på Yxlan, Roslagen?

Vi finns tillgängliga för uppdrag i Yxlan, Roslagen, Alvsvik, Hamnviken, Sandviken, Vagnsunda, Kolsvik, Skarmsund, Halsinghamn och Köpmanholm.

En trygg och erfaren takentreprenad

En takrenovering kan vara ett omfattande byggprojekt och därför ska du alltid anlita en välrenommerad och professionell takfirma. Vi har lång erfarenhet av alla sorters takarbeten och vi garanterar säkra, täta och vackra tack. Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande, god service och kvalitetsarbete. Vi är snabba, kommer i tid och levererar ett slutresultat som matchar (eller överträffar) dina förväntningar. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss.

När är det dags att renovera taket?

En takrenovering kan vara en kostsam investering och därför är det många som skjuter upp den till framtiden. Det är dock viktigt att eventuella slitage och skador på taket repareras i ett så tidigt skede som möjligt för att undvika takläckage och omfattande fuktskador. Genom att underhålla taket regelbundet kan du undvika kostsamma takskador. Det bästa är att låta en erfaren och certifierad takfirma besiktiga taken och avgöra vad som behöver göras. Hör av dig till oss så bokar vi ett platsbesök där våra skickliga takläggare kan inspektera fastigheten och takets skick. Därefter skräddarsyr vi det bästa lösningsförslaget för just dig och din fastighet.

Få en kostnadsfri offert för alla sorters takarbeten

Behöver du laga en liten spricka i taket eller vill du lägga ett helt nytt tak på en nybyggnation? Kontakta oss för att veta hur mycket det kostar att anlita oss. Vi erbjuder alltid en gratis offert, oavsett om det är ett stort eller litet takprojekt. Varmt välkommen till din lokala takläggare på Yxlan!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?