Takläggning på Vätö, Roslagen

Äger du ett hus eller någon annan typ av fastighet på Vätö? Då är du varmt välkommen till oss när du behöver hjälp att fixa taket. Vi har lång erfarenhet av att utföra reparationer, renoveringar och nyläggningar av alla slags tak. Kontakta oss för en fri offert!

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger tak som skyddar mot väder och vind.

Renovera Tak

Takreparation – vi lagar takläckage, sprickor och annat som behöver repareras på taket.

Byta Tak

Takbyte – vi genomför hela takbyten med vackert resultat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare på Vätö, Roslagen? Förutom Vätö utför vi även arbeten i Roslagen, Harg, Sandviken, Bergsvik, Utveda, Sunddalen, Klockarängen, Norrveda, Killholmen, Fiskebyn, Karlsängen, Södersvik och Långängen.

  Vi lägger tak på alla typer av fastigheter

  Vi är ett gäng certifierade och erfarna takspecialister som anlitas flitigt av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Vätö med omnejd. Vi utför alla typer av takarbeten på olika sorters fastigheter. Vi har långerfarenhet av takrenoveringar på villor, radhus, sommarstugor, båthus, attefallshus, fritidshus, butiker, restauranger och andra typer av byggnader.

  Högkvalitativa takmaterial som klarar av svenskt klimat

  Vi sätter säkerhet först och ser till att taket byggs eller renoveras med stort säkerhetstänk. Vi är noggranna och garanterar att takarbetet håller mycket hög kvalitet. Vi använder oss av högkvalitativa och prisvärda material, exempelvis plåt och papp, som gör att taket klarar av nordiskt klimat med snö, regn, vind, sol och temperaturväxlingar. Fastigheter i skärgårdsmiljö är särskilt utsatta för yttre påfrestningar och därför är det viktigt att regelbundet låta en takexpert inspektera takets skick för att kontrollera om något behöver åtgärdas.

  Få ett gratis prisförslag för takarbetet

  Priset är en avgörande faktor för många av våra kunder och därför erbjuder vi kvalitetsarbete till ett bra pris. Vi tummar aldrig på kvaliteten utan försöker alltid erbjuda den bästa lösningen till det bästa priset. Hör av dig till oss om du vill veta hur mycket det kostar att renovera taket på sommarstugan eller villan. Vi skickar alltid en gratis offert. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här