Takläggning runt Väddö & Älmsta, Roslagen

Behöver du efter en certifierad och kompetent takläggare i Väddö?  Vi hjälper dig gärna med din takrenovering eller ditt takbyte! Efter många år inom takbranschen besitter vi den kunskap som krävs för alla sorters takarbeten. 

Lägga Tak

Takläggning – lägg om eller lägg ny takpapp, bandplåt, betongplattor eller tegelpannor.

Renovera Tak

Takreparation – vid små eller stora takläckage, sprickor, skador och slitage.

Byta Tak

Takbyte – få ett tätt, säkert och miljövänligt tak med lång livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare runt Väddö, Roslagen? Vi är baserade i Väddö och vårt arbetsområde inkluderar även Roslagen, Edeby, Havsängen, Hammarby, Älmsta, Ortala, Skogshill, Oxhalsö och Grisslehamn. Välkommen!

  Taket – en investering i din fastighet

  Taket är fastighetens skydd mot vind, väta och andra yttre påfrestningar. Alla hus och byggnader behöver förr eller senare få taket reparerat. Det är bättre och billigare att underhålla taket med jämna mellanrum för att undvika större problem i form av fuktskador, läckage och sprickor. Att regelbundet låta en professionell takfirma kontrollera och reparera taket är en investering i din fastighet. Vi har erfarenhet av takbyten och renovering av tak på alla sorters fastigheter, bland annat villor, fritidshus, skärgårdsstugor, radhus, båthus, garage, butiker, restauranger och hyreshus. Vi har hjälpt många nöjda privatkunder såväl som företag, stiftelser, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  Totalentreprenad eller en mindre reparation?

  Du kan anlita oss för stora och små takarbeten. Om det är ett större takprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen, inklusive samordning, planering och projektledning. Vi har ett brett kontaktnät med duktiga målare, elektriker, snickare, sotare, plåtslagare, vvs-installatörer och solcellsmontörer. Tillsammans uppfyller vi dina önskemål och byggdrömmar.

  Expertrådgivning & offert – helt gratis

  Är du osäker på vad som är den bästa lösningen för ditt tak? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Boka in en kostnadsfri konsultation med någon av våra kunniga och hjälpsamma takexperter. Självklart får du även en gratis offert för takarbetet. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här