Takläggning i Uppsala & Knivsta

Vi är en takläggnings- och byggfirma med lång erfarenhet av alla sorters arbeten med tak. Vänd dig till oss för takläggning vid nybyggen, renoveringar och reparationer. Vi arbetar i Norrort och Roslagen och kommer gärna till bland annat Tierp, Norby, Industristaden, Knutby, Årsta, Bålsta, Skölsta, Alsike, Björklinge, Vänge, Skutskär, Älvkarleby, Kåbo, Sävja, Stenhagen eller Sigtuna. Kontakta våra takläggare idag!

Takomläggning

– Vi arbetar med alla takmaterial som läggs av professionella takmontörer

Takrenovering

– Vi utför både större och mindre åtgärder vid takrenovering. Kontakta oss idag!

Takbyten

Vi erbjuder totalentreprenad vid byten av tak. Låt oss hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Uppsala & Knivsta? Våra takläggare arbetar i bl.a. Uppsala, Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet & Rosendal

  Takrenovering för alla fastigheter i Uppsala med omnejd

  Våra montörer har stor erfarenhet av att lägga tak och renovera tak på olika sorters fastigheter, och tar gärna uppdrag från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan arbeta på alla olika sorters fastigheter, som flerbostadshus, hyresfastigheter, bostadsrättsföreningar (BRF), villor, stugor, fritidshus, garage, uthus, lador, kontor, byggnader för lager eller logistik, industrifastigheter, butiker eller andra kommersiella byggnader.

  Har du drabbats av takskador?

  Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss så snabbt vi kan. Du får svar inom 48 timmar.

  Välj att anlita oss som totalentreprenör

  När du väljer totalentreprenad har vi byggställning i egen regi och framförallt står vi för planering och genomförande av projektet. Vi anlitar och samordnar alla hantverkare som behövs för att arbetet ska kunna utföras på bästa sätt, som personer som arbetar med takläggning, plåtslagning, tätskikt, snickerier, måleri, vvs, el, skorstenen, sotning, ventilation, solceller med mera.

  Gratis offert när du ska renovera tak

  Du kan alltid vända dig till oss för att få en gratis offert. Då får du en uppfattning om vad kostnaden kommer bli. Som privatpersoner har du dessutom möjlighet att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden.

  Låt oss stå för takreparationerna

  Vi utför takarbeten i hela Roslagen, och arbetar till exempel i Uppsala, Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby, Fålhagen, Vårdsätra, Fjärdhundra, Valsätra, Höganäs, Lillsidan, Sommarro, Kungsängen, Nyby, Stabby, Lindbacken, Eklundshov och Östhammar.

  Vad kommer arbetet med takbeläggningen kosta?

  Av oss kan du alltid få fri offert, oavsett om det rör sig om en enkel plåtmålning eller ett stort arbete. Kontakta oss!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!

   Micke, Östhamra

   Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!

   Jonte, Vaxholm

   Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

   Henke, Rimbo

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

   Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

   Takomläggning Villa. Täby

   Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

   Takbyte Radhus. Österåker

   Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här