Takläggning i Skebobruk, Roslagen

Är du på jakt efter ett pålitligt bygg- och takläggningsföretag i Skebobruk? Du har kommit rätt. Vi utför takbyten, takrenoveringar och takreparationer åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Roslagen. Vi ser fram emot att fixa ditt tak!

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger om och lägger nya, miljövänliga tak passar svenskt klimat.

Renovera Tak

Takrenovering – vi levererar säkra, täta tak med lång hållbarhet.

Byta Tak

Takbyte – byt ut delar eller hela taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Skebobruk, Roslagen? Våra takläggare arbetar i Skebobruk, Roslagen, Gribby, Edebo, Ytterby, Ununge, Bloka, Ränka, Ytternäs, Edsbro, Hallstavik, Häverödal och Älmsta.

  Professionella takarbeten på alla typer av fastigheter

  Vi är experter på tak och kan ta oss an både stora och små takarbeten. Vi byter, reparerar, renoverar och lägger nya tak åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i Skebobruk med omnejd. Vi utför takarbeten på alla sorters fastigheter, inklusive fritidshus, villor, radhus, hyreshus, garage, båthus, butiker, restauranger, industriella byggnader, lagerlokaler och förråd. Samtliga takarbeten utförs noggrant med högsta kvalitet. Vi kommer i tid och håller oss inom avtalad tidsram för byggprojektet.

  Är det dags att se över taksäkerheten?

  Som fastighetsägare är du ansvarig för taksäkerheten och du bör sätta säkerheten först. Alla tak behöver förr eller senare renoveras för att upprätthålla en godkänd säkerhetsstandard. Hör av dig till oss om du vill att vi kontrollerar det befintliga skicket på ditt tak och din fastighet. Vi kontrollerar bland annat om det finns sprickor, beläggningar, skador eller risk för vattenläckage. Vi kan också inspektera skorstenen, fönsterbleck, hängrännor samt säkerhetsanordningar i form av stegar och liknande. Vi tar därefter fram den bästa lösningen för ditt tak.

  Ansök om ROT-avdraget – reducera kostnaden

  Om du anlitar oss som privatperson kan du ofta få ROT-avdrag vilket reducerar arbetskostnaden för takarbetet. Skatteavdraget är på 30% av arbetskostnaden och du kan beviljas maximalt 50 000 kronor per år. Kontakta oss om du vill veta mer!

  Få en kostnadsfri offert!

  Skicka ett mejl, slå en signal eller kontakta oss via kontaktformuläret om du vill veta hur mycket just ditt takarbete kommer att kosta. Vi återkommer snabbt med en gratis offert. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här