Takläggare Roslagen

Takläggning i Skebobruk, Roslagen

Är du på jakt efter ett pålitligt bygg- och takläggningsföretag i Skebobruk? Du har kommit rätt. Vi utför takbyten, takrenoveringar och takreparationer åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Roslagen. Vi ser fram emot att fixa ditt tak!

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger om och lägger nya, miljövänliga tak passar svenskt klimat.

Renovera Tak

Takrenovering – vi levererar säkra, täta tak med lång hållbarhet.

Byta Tak

Takbyte – byt ut delar eller hela taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Skebobruk, Roslagen?

Våra takläggare arbetar i Skebobruk, Roslagen, Gribby, Edebo, Ytterby, Ununge, Bloka, Ränka, Ytternäs, Edsbro, Hallstavik, Häverödal och Älmsta.

Professionella takarbeten på alla typer av fastigheter

Vi är experter på tak och kan ta oss an både stora och små takarbeten. Vi byter, reparerar, renoverar och lägger nya tak åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i Skebobruk med omnejd. Vi utför takarbeten på alla sorters fastigheter, inklusive fritidshus, villor, radhus, hyreshus, garage, båthus, butiker, restauranger, industriella byggnader, lagerlokaler och förråd. Samtliga takarbeten utförs noggrant med högsta kvalitet. Vi kommer i tid och håller oss inom avtalad tidsram för byggprojektet.

Är det dags att se över taksäkerheten?

Som fastighetsägare är du ansvarig för taksäkerheten och du bör sätta säkerheten först. Alla tak behöver förr eller senare renoveras för att upprätthålla en godkänd säkerhetsstandard. Hör av dig till oss om du vill att vi kontrollerar det befintliga skicket på ditt tak och din fastighet. Vi kontrollerar bland annat om det finns sprickor, beläggningar, skador eller risk för vattenläckage. Vi kan också inspektera skorstenen, fönsterbleck, hängrännor samt säkerhetsanordningar i form av stegar och liknande. Vi tar därefter fram den bästa lösningen för ditt tak.

Ansök om ROT-avdraget – reducera kostnaden

Om du anlitar oss som privatperson kan du ofta få ROT-avdrag vilket reducerar arbetskostnaden för takarbetet. Skatteavdraget är på 30% av arbetskostnaden och du kan beviljas maximalt 50 000 kronor per år. Kontakta oss om du vill veta mer!

Få en kostnadsfri offert!

Skicka ett mejl, slå en signal eller kontakta oss via kontaktformuläret om du vill veta hur mycket just ditt takarbete kommer att kosta. Vi återkommer snabbt med en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?