Takläggare Roslagen

Takläggning i Rimbo, Norrtälje & Roslagen

Behöver du ett helt nytt tak eller är det bara en liten skada som behöver åtgärdas? Vi är ett trevligt och kunnigt gäng takläggare som har den kunskap som behövs för alla sorters takarbeten.

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger papp, plåt, tegel, betong och andra sorters takmaterial.

Renovera Tak

Takreparation – vi lagar skadade tak och åtgärdar takproblem, exempelvis läckage.

Byta Tak

Takbyte – vi byter hela eller delar av taket på alla sorters fastigheter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Rimbo, Roslagen?

Vi är tillgängliga för kunder i Rimbo, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta och Närtuna. Hör av dig till oss idag!

Vi är experter på tak

Vi är erfarna takspecialister som du kan anlita för allt som har med taket att göra. Vårt breda utbud av taktjänster inkluderar bland annat takbyte, takrenovering, takreparation, plåtslageri, skorstensreparation, takmålning, tilläggsisolering, taktvätt, montering av solceller, installering av fönsterbleck och hängrännor, snörasskydd och andra säkerhetsanordningar. Vid större byggprojekt kan du anlita oss på totalentreprenad där vi sköter hela byggprocessen, inklusive samordning, planering och kommunikationen med inblandade parter. Vi har ett brett kontaktnät med pålitliga elektriker, målare, plåtslagare, VVS-installatörer och andra hantverkare.

Få ett tak som passar dig och din fastighet

Vi är en serviceorienterad takfirma som gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Ett projekt börjar med en första kundkontakt, exempelvis ett mejl, ett telefonsamtal eller ett personligt möte där kunden berättar om sina önskemål. Därefter tar vi fram en skräddarsydd lösning för kundens och fastighetens unika behov. Efter många år inom takbranschen kan vi tillgodose alla önskemål och behov. Vi är vana att arbeta med många olika sorters tak och miljövänliga takmaterial, exempelvis papptak, plåttak, tegeltak och betongtak. Vi utför takarbeten på villor, radhus och fritidshus såväl som kommersiella byggnader, industrilokaler och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag

Funderar du på hur mycket din kommande takrenovering kommer att kosta? Hör av dig till oss så får du svar inom kort. Vi erbjuder alltid en gratis offert till våra kunder. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?