Takläggning runt Rådmansö & Gräddö, Roslagen

TEXT

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger om och lägger nytt yttertak.

Renovera Tak

Takreparation – vi reparerar stora och små skador, exempelvis takläckage.

Byta Tak

Takbyte – vi ser till att ditt tak håller tätt och är säkert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare runt Rådmansö & Gräddö, Roslagen? Vi utför takuppdrag åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i Rådmansö, Roslagen, Norrtälje, Gräddö, Sindvik, Rävnäs, Kappelskär, Koholma, Västanvik, Östernäs, Nenninge, Södersvik, Spillersboda och Klemensboda.

  Takentreprenörer som håller fukten borta

  Ett skadat eller slitet tak har svårare att hålla fukten borta. Dålig isolering gör att det drar kallt i bostaden och sprickor kan leda till takläckage. Läckaget kan i sin tur orsaka fuktproblem i form av mögelangrepp. Fuktskador kan vara dyra att åtgärda och därför är det bäst att se över ditt tak med jämna mellanrum för att i ett så tidigt skede som möjligt åtgärda eller förhindra eventuella skador eller problem. Vi hjälper dig gärna med det. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av tak. Vi ser till att ditt tak blir i så fint skick som möjligt, samtidigt som det håller tätt och skyddar mot vind och väta.

  En större takrenovering? Anlita oss som totalentreprenör!

  Vår takfirma tar sig an både stora och små takprojekt. Du kan anlita oss på totalentreprenad om du planerar ett mer omfattande takarbete. Som totalentreprenör sköter vi hela processen, från planering och projektledning till kommunikation med alla inblandade aktörer och slutbesiktning. Tillsammans med vårt stora kontaktnät med elektriker, VVS-installatörer, målare, snickare, grävmaskinister, takmontörer och plåtslagare kan vi genomföra komplexa byggprojekt

  Billigare takarbeten med ROT-avdraget

  Privatpersoner har möjlighet att reducera arbetskostnaden genom att ansöka om ROT-avdrag när de anlitar oss för takarbeten. Vi kan hjälpa dig med ansökan om du så önskar. Samtliga kunder erbjuds alltid en gratis offert från oss. Om du vill veta hur mycket ditt takprojekt kommer att kosta är det bara att höra av dig så återkommer vi med ett prisförslag inom kort!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här