Takläggare Roslagen

Takläggning på Rådmansö & Gräddö, Roslagen

Är du i behov av en skicklig takfirma som kan hjälpa dig att renovera taket på båthuset, sommarstugan eller villan? Då har du kommit rätt. Vi är kundnära takentreprenörer med många års erfarenhet av takomläggning, takbyten, reparationer och komplexa byggprojekt. 

Takrenovering

Vi ser till att ditt tak håller tätt och är säkert

Takläggning

Vi lägger om och lägger nytt yttertak

Takreparation

Vi reparerar stora och små skador, exempelvis takläckage

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare runt Rådmansö & Gräddö?

Vi utför takuppdrag åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i Rådmansö, Roslagen, Norrtälje, Gräddö, Sindvik, Rävnäs, Kappelskär, Koholma, Västanvik, Östernäs, Nenninge, Södersvik, Spillersboda och Klemensboda.

Takentreprenörer som håller fukten borta

Ett skadat eller slitet tak har svårare att hålla fukten borta. Dålig isolering gör att det drar kallt i bostaden och sprickor kan leda till takläckage. Läckaget kan i sin tur orsaka fuktproblem i form av mögelangrepp. Fuktskador kan vara dyra att åtgärda och därför är det bäst att se över ditt tak med jämna mellanrum för att i ett så tidigt skede som möjligt åtgärda eller förhindra eventuella skador eller problem. Vi hjälper dig gärna med det. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av tak. Vi ser till att ditt tak blir i så fint skick som möjligt, samtidigt som det håller tätt och skyddar mot vind och väta.

En större takrenovering? Anlita oss som totalentreprenör!

Vår takfirma tar sig an både stora och små takprojekt. Du kan anlita oss på totalentreprenad om du planerar ett mer omfattande takarbete. Som totalentreprenör sköter vi hela processen, från planering och projektledning till kommunikation med alla inblandade aktörer och slutbesiktning. Tillsammans med vårt stora kontaktnät med elektriker, VVS-installatörer, målare, snickare, grävmaskinister, takmontörer och plåtslagare kan vi genomföra komplexa byggprojekt

Billigare takarbeten med ROT-avdraget

Privatpersoner har möjlighet att reducera arbetskostnaden genom att ansöka om ROT-avdrag när de anlitar oss för takarbeten. Vi kan hjälpa dig med ansökan om du så önskar. Samtliga kunder erbjuds alltid en gratis offert från oss. Om du vill veta hur mycket ditt takprojekt kommer att kosta är det bara att höra av dig så återkommer vi med ett prisförslag inom kort!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?