Takläggning i Östhammar, Roslagen

Bor du i Östhammar eller i ett närliggande område och behöver professionell hjälp att reparera taket? Då har du hittat rätt. Vi är en behörig och skicklig takfirma som du kan anlita för takbyte, lagning, renovering, takomläggning och andra takarbeten. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fixa taket!

Lägga Tak

Takläggning – omläggning eller nyläggning av olika sorters takmaterial, inklusive takpapp och bandplåt.

Renovera Tak

Takreparation – åtgärda takläckor, sprickor, slitage och skador på taket.

Byta Tak

Takbyte – nytt, fräscht tak med lång livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Östhammar, Roslagen? Våra takläggare arbetar i i Östhammar, Roslagen, Öregrund, Rosenberg, Sandika, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik och Sveden.

  Vi arbetar med alla kundgrupper & fastighetstyper

  Vi är en kundnära och lösningsorienterad takfirma som du kan anlita för en rad olika taktjänster. Utöver takbyte, takrenovering och takläggning kan vi även hjälpa till att montera solceller, reparera skorstenen, installera hängrännor och måla taket. Vi anlitas flitigt av privatkunder såväl som företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har genomfört lyckade takarbeten på en rad olika fastighetstyper, inklusive kontorsfastigheter, villor, sommarstugor, garage och kommersiella fastigheter.

  När är det dags att renovera taket?

  Alla tak behöver underhållas och lagas någon gång, men det kan vara svårt som privatperson att avgöra när. Därför rekommenderar vi att du bokar in ett kostnadsfritt platsbesök där våra erfarna takläggare kan dela med sig av sin expertis och vägleda dig gällande val av tak, material och annat. Tak behöver underhållas regelbundet för att undvika problem med slitage, fukt och läckage. Ju tidigare sprickor och slitage upptäcks, desto lättare är det att förhindra större fuktskador. Kontakta oss så kan vi inspektera ditt taks befintliga skick och ta fram den bästa lösningen för just ditt tak.

  Anlita oss på totalentreprenad för större takarbeten

  Vi finns tillgängliga för stora och små takprojekt, oavsett om du behöver hjälp att laga en lite spricka eller om du vill byta ut hela taket. Vi kan även anlitas för komplexa takprojekt eller byggnationer där taket är en del av projektet. Då kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med snabba, certifierade och kunniga hantverkare som kommer i tid och genomför arbetet med yttersta noggrannhet. Tillsammans förverkligar vi dina takdrömmar.

  Få en gratis offert

  VI erbjuder alltid en gratis offert till våra kunder. Kontakta oss idag så skickar vi prisförslaget inom kort!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här