Takläggare Roslagen

Takläggning i Östhammar, Uppsala

Bor du i Östhammar eller i ett närliggande område och behöver professionell hjälp att reparera taket? Då har du hittat rätt. Vi är en behörig och skicklig takfirma som du kan anlita för takbyte, lagning, renovering, takomläggning och andra takarbeten. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fixa taket!

Lägga Tak

Takläggning – omläggning eller nyläggning av olika sorters takmaterial, inklusive takpapp och bandplåt.

Renovera Tak

Takreparation – åtgärda takläckor, sprickor, slitage och skador på taket.

Byta Tak

Takbyte – nytt, fräscht tak med lång livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Östhammar, Roslagen?

Våra takläggare arbetar i i Östhammar, Roslagen, Öregrund, Rosenberg, Sandika, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik och Sveden.

Vi arbetar med alla kundgrupper & fastighetstyper

Vi är en kundnära och lösningsorienterad takfirma som du kan anlita för en rad olika taktjänster. Utöver takbyte, takrenovering och takläggning kan vi även hjälpa till att montera solceller, reparera skorstenen, installera hängrännor och måla taket. Vi anlitas flitigt av privatkunder såväl som företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har genomfört lyckade takarbeten på en rad olika fastighetstyper, inklusive kontorsfastigheter, villor, sommarstugor, garage och kommersiella fastigheter.

När är det dags att renovera taket?

Alla tak behöver underhållas och lagas någon gång, men det kan vara svårt som privatperson att avgöra när. Därför rekommenderar vi att du bokar in ett kostnadsfritt platsbesök där våra erfarna takläggare kan dela med sig av sin expertis och vägleda dig gällande val av tak, material och annat. Tak behöver underhållas regelbundet för att undvika problem med slitage, fukt och läckage. Ju tidigare sprickor och slitage upptäcks, desto lättare är det att förhindra större fuktskador. Kontakta oss så kan vi inspektera ditt taks befintliga skick och ta fram den bästa lösningen för just ditt tak.

Anlita oss på totalentreprenad för större takarbeten

Vi finns tillgängliga för stora och små takprojekt, oavsett om du behöver hjälp att laga en lite spricka eller om du vill byta ut hela taket. Vi kan även anlitas för komplexa takprojekt eller byggnationer där taket är en del av projektet. Då kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med snabba, certifierade och kunniga hantverkare som kommer i tid och genomför arbetet med yttersta noggrannhet. Tillsammans förverkligar vi dina takdrömmar.

Få en gratis offert

VI erbjuder alltid en gratis offert till våra kunder. Kontakta oss idag så skickar vi prisförslaget inom kort!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?