Takläggare Roslagen

Takläggning i Öregrund, Roslagen

Letar du efter en snabb och skicklig takläggare i Öregrund med omnejd? Då har du kommit rätt. Vi är ett trevligt gäng takentreprenörer med många års erfarenhet av alla sorters takarbeten, inklusive takbyten, pappläggning, taksäkerhet, plåtslageri och montering av solceller.

Lägga Tak

Vi kan hjälpa er lägga tegeltak, betongpannor, papptak, plåttak och solpaneler.

Renovera Tak

Vi kan hjälpa er med både större och mindre takrenoveringar. Hör av dig idag!

Byta Tak

Dags att byta taket? Vi utför allt inom takbyten och takomläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Öregrund, Roslagen?

Vi är verksamma i Öregrund, Roslagen, Gräsö, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik och Sveden Östhammar. Välkommen!

Boka en kostnadsfri konsultation med en takexpert

Efter många år inom byggbranschen är vi experter på tak. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet. Taket är en väsentlig del av en byggnad och en takrenovering är ofta en stor investering. Därför är det viktigt att diskutera byggprojektet med en certifierad och lösningsorienterad takläggare innan. Vi erbjuder gratis expertrådgivning till våra kunder. Bolla idéer och diskutera takmaterial med någon av våra hjälpsamma och trevliga takexperter.

  • Takläggning – papp, tegel, plåt och andra sorters takmaterial.
  • Takrenovering – vi renoverar och byter alla sorters tak.
  • Takreparation – vid takläckage och andra skador på taket.

Säkra tak med hållbara resultat

Förr eller senare är alla tak i behov av reparationer eller renovering. När du anlitar oss för att laga eller byta ut ditt tak ser vi till att arbetet genomförs med största noggrannhet för att garantera ett hållbart resultat. Vi använder oss av slitstarka och miljövänliga takmaterial som papp, plåt, tegel och betongplattor. Det är material som klarar av svenskt klimat med snö, vind, sol och is, vilket ökar takets livslängd. Självklart lägger vi stor fokus på taksäkerheten och ser till att taket är säkert under hela året, bland annat genom installation av snörasskydd och stegar.

Tak för alla fastigheter & behov

Vi reparerar, lägger om och byter flera olika sorters tak, inklusive motfallstak, sadeltak, pulpettak och mansardtak. Vi är specialister på tak och hjälper dig gärna välja rätt för din fastighet. Vi har många års erfarenhet av takarbeten på olika typer av fastigheter, inklusive radhus, villor, fritidshus, butiker, garage, kontor, industribyggnader och kommersiella fastigheter.

Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag

Vi har genomfört hundratal lyckade takarbeten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, stiftelser och fastighetsägare. Vill du också bli en av våra nöjda kunder? Kontakta oss för en gratis offert och en skräddarsydd lösning. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?