Takläggning i Öregrund, Roslagen

Letar du efter en snabb och skicklig takläggare i Öregrund med omnejd? Då har du kommit rätt. Vi är ett trevligt gäng takentreprenörer med många års erfarenhet av alla sorters takarbeten, inklusive takbyten, pappläggning, taksäkerhet, plåtslageri och montering av solceller.

Lägga Tak

Vi kan hjälpa er lägga tegeltak, betongpannor, papptak, plåttak och solpaneler.

Renovera Tak

Vi kan hjälpa er med både större och mindre takrenoveringar. Hör av dig idag!

Byta Tak

Dags att byta taket? Vi utför allt inom takbyten och takomläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Öregrund, Roslagen? Vi är verksamma i Öregrund, Roslagen, Gräsö, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik och Sveden Östhammar. Välkommen!

  Boka en kostnadsfri konsultation med en takexpert

  Efter många år inom byggbranschen är vi experter på tak. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet. Taket är en väsentlig del av en byggnad och en takrenovering är ofta en stor investering. Därför är det viktigt att diskutera byggprojektet med en certifierad och lösningsorienterad takläggare innan. Vi erbjuder gratis expertrådgivning till våra kunder. Bolla idéer och diskutera takmaterial med någon av våra hjälpsamma och trevliga takexperter.

  • Takläggning – papp, tegel, plåt och andra sorters takmaterial.
  • Takrenovering – vi renoverar och byter alla sorters tak.
  • Takreparation – vid takläckage och andra skador på taket.

  Säkra tak med hållbara resultat

  Förr eller senare är alla tak i behov av reparationer eller renovering. När du anlitar oss för att laga eller byta ut ditt tak ser vi till att arbetet genomförs med största noggrannhet för att garantera ett hållbart resultat. Vi använder oss av slitstarka och miljövänliga takmaterial som papp, plåt, tegel och betongplattor. Det är material som klarar av svenskt klimat med snö, vind, sol och is, vilket ökar takets livslängd. Självklart lägger vi stor fokus på taksäkerheten och ser till att taket är säkert under hela året, bland annat genom installation av snörasskydd och stegar.

  Tak för alla fastigheter & behov

  Vi reparerar, lägger om och byter flera olika sorters tak, inklusive motfallstak, sadeltak, pulpettak och mansardtak. Vi är specialister på tak och hjälper dig gärna välja rätt för din fastighet. Vi har många års erfarenhet av takarbeten på olika typer av fastigheter, inklusive radhus, villor, fritidshus, butiker, garage, kontor, industribyggnader och kommersiella fastigheter.

  Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag

  Vi har genomfört hundratal lyckade takarbeten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, stiftelser och fastighetsägare. Vill du också bli en av våra nöjda kunder? Kontakta oss för en gratis offert och en skräddarsydd lösning. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här