Takläggning i Knutby, Uppsala & Roslagen

Är du på jakt efter Knutbys skickligaste takfirma? Välkommen till oss! Vi brinner lite extra för att renovera tak. Vi är serviceorienterade takentreprenörer med lång erfarenhet och bred kompetens inom takläggning till privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare. 

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger nytt och lägger om alla sorters tak.

Renovera Tak

Takrenovering – miljövänliga material som ger ett snyggt och hållbart resultat.

Byta Tak

Takreparation – byte av fuktskadat tak eller trasiga takdelar, samt takläckage och andra skador.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Knutby, Roslagen? Vi är baserade i Knutby och vårt verksamhetsområde innefattar även Roslagen, Rickeby, Skutskär, Burvik, Vällnora, Edsbro och Almunge. Vi ser fram emot att renovera ditt tak!

  Takrenovering med lång hållbarhet

  Vi är mycket stolta över våra kunniga och trevliga takläggare. När du anlitar vår takentreprenad spelar det ingen roll vilket takmaterial som ska användas eller vilken typ av tak som ska repareras. Vi har kunskap och erfarenhet av alla slags tak, inklusive tegeltak, papptak, plåttak, betongtak, sadeltak, pulpettak och mansardtak. Vi garanterar att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt med säkerhet först. Samtliga material och arbetsmetoder är miljövänliga och slitstarka vilket ger ett hållbart slutresultat som är särskilt anpassat för det svenska klimatet.

  Vi skräddarsyr lösningar för ditt tak

  Är du ute efter en enkel lagning eller en skräddarsydd helhetslösning för ditt tak? Du kan anlita oss för alla typer av takarbeten – både stora och små. Vi lyssnar på dina specifika önskemål och idéer tar fram en unik lösning för ditt tak. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara i projektet. Vissa kunder gillar att lämna över ansvaret helt till våra erfarna och lösningsorienterade takläggare, medan andra kunder gillar att vara mer delaktiga i processen. Kontakta oss så bokar vi in ett första möte där vi diskuterar dina önskemål och bollar idéer.

  Prisvärda lösningar för ditt tak

  Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser oavsett om du ska renovera taket på villan, garaget eller sommarstugan. Våra heltäckande lösningar är prisvärda och vi garanterar ett trevligt bemötande och snabbt resultat. Kontakta oss för en gratis offert för just ditt takprojekt!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här