Takläggare Roslagen

Takläggning i Hallstavik, Roslagen

Är det dags att renovera taket runt Hallstavik? Välkommen till oss! Vi är en kompetent takfirma med många års erfarenhet av olika sorters takarbeten. Kontakta oss när du vill förbättra takets skick!

Lägga Tak

Vi kan hjälpa er lägga tegeltak, betongpannor, papptak, plåttak och solpaneler.

Renovera Tak

Vi kan hjälpa er med både större och mindre takrenoveringar. Hör av dig idag!

Byta Tak

Dags att byta taket? Vi utför allt inom takbyten och takomläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Hallstavik, Roslagen?

Vi är baserade i Hallstavik och utför uppdrag i närliggande områden, bland annat Roslagen, Ensberg, Skärsta, Sjöskogen, Gottsta, Häverödal, Fjällbo, Hammarby, Gribby, Herräng och Bredund.

Takläggare i Hallstavik, Roslagen

  • Takläggning – omläggning och nyläggning av papptak, plåttak, tegeltak och betongtak.
  • Takrenovering – vi renoverar ditt tak med ett hållbart och miljövänligt resultat.
  • Takreparation – vi åtgärdar läckage, sprickor, fuktskador och andra problem.

Få ett gratis prisförslag idag!

Vad kostar det att reparera eller byta taket i Hallstavik? Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort. Berätta för oss om dina önskemål och specificera gärna detaljerna. Du kan även boka ett gratis platsbesök där vi kommer och inspekterar takets skick. Välkommen!

Räkna med trevligt bemötande och hållbart resultat

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda. När du anlitar oss kan du räkna med gott bemötande från början till slut. Vi är lyhörda och lyssnar på dina önskemål. Hos oss får du kostnadsfri konsultation med någon av våra hjälpsamma och kunniga medarbetare. Vi har ett genomgående kvalitetstänk och ser till att slutresultatet är säkert, vackert och hållbart. Vi använder oss av miljövänliga och tåliga material som är särskilt lämpliga i nordiskt klimat.

Alltid konkurrenskraftiga priser

Vi är stolta att kunna erbjuda prisvärda takarbeten till alla kundgrupper, inklusive privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Det behöver inte kosta skjortan att anlita en professionell takfirma för noggrant genomförda takarbeten. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss, vilket ytterligare reducerar priset för takrenoveringen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?