Takläggning i Hallstavik, Roslagen

Är det dags att renovera taket runt Hallstavik? Välkommen till oss! Vi är en kompetent takfirma med många års erfarenhet av olika sorters takarbeten. Kontakta oss när du vill förbättra takets skick!

Lägga Tak

Vi kan hjälpa er lägga tegeltak, betongpannor, papptak, plåttak och solpaneler.

Renovera Tak

Vi kan hjälpa er med både större och mindre takrenoveringar. Hör av dig idag!

Byta Tak

Dags att byta taket? Vi utför allt inom takbyten och takomläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Hallstavik, Roslagen? Vi är baserade i Hallstavik och utför uppdrag i närliggande områden, bland annat Roslagen, Ensberg, Skärsta, Sjöskogen, Gottsta, Häverödal, Fjällbo, Hammarby, Gribby, Herräng och Bredund.

  Takläggare i Hallstavik, Roslagen

  • Takläggning – omläggning och nyläggning av papptak, plåttak, tegeltak och betongtak.
  • Takrenovering – vi renoverar ditt tak med ett hållbart och miljövänligt resultat.
  • Takreparation – vi åtgärdar läckage, sprickor, fuktskador och andra problem.

  Få ett gratis prisförslag idag!

  Vad kostar det att reparera eller byta taket i Hallstavik? Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort. Berätta för oss om dina önskemål och specificera gärna detaljerna. Du kan även boka ett gratis platsbesök där vi kommer och inspekterar takets skick. Välkommen!

  Räkna med trevligt bemötande och hållbart resultat

  Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda. När du anlitar oss kan du räkna med gott bemötande från början till slut. Vi är lyhörda och lyssnar på dina önskemål. Hos oss får du kostnadsfri konsultation med någon av våra hjälpsamma och kunniga medarbetare. Vi har ett genomgående kvalitetstänk och ser till att slutresultatet är säkert, vackert och hållbart. Vi använder oss av miljövänliga och tåliga material som är särskilt lämpliga i nordiskt klimat.

  Alltid konkurrenskraftiga priser

  Vi är stolta att kunna erbjuda prisvärda takarbeten till alla kundgrupper, inklusive privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Det behöver inte kosta skjortan att anlita en professionell takfirma för noggrant genomförda takarbeten. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss, vilket ytterligare reducerar priset för takrenoveringen. Kontakta oss om du vill veta mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här