Takläggning i Grisslehamn, Roslagen

Välkommen till din lokala takfirma i Grisslehamn när du behöver hjälp med taket! Vi utför både små och stora takreparationer och finns tillgängliga för dig som bor i Grisslehamn, Roslagen, Annberg, Bergboö, Västerkulla, Tomta, Kvarnsand, Fogdö, Singö, Havsskogen, Flisberget och Älmsta. Kontakta oss för en fri offert!

Lägga Tak

Takläggning – många olika material, inklusive takpapp, bandplåt, tegel och betong.

Renovera Tak

Takreparation – när taket är slitet, läcker, har sprickor eller andra problem.

Byta Tak

Takbyte – certifierat takföretag med goda referenser.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Grisslehamn, Roslagen? Våra takläggare arbetar i Grisslehamn, Roslagen, Annberg, Bergboö, Västerkulla, Tomta, Kvarnsand, Fogdö, Singö, Havsskogen, Flisberget och Älmsta!

  Takläggare med många års erfarenhet

  Anlita alltid en erfaren takentreprenör med goda referenser när det är dags för takbyte eller takrenovering. Takreparationer kan vara omfattande och kostsamma. Därför är det viktigt att du anlitar en certifierad takfirma som du känner dig trygg med. Vi har lång erfarenhet av lyckade takarbeten och vi har mycket goda referenser. När du anlitar oss kan du räkna med att arbetet utförs med noggrannhet enligt avtalad tidsram. Vi sätter alltid säkerheten först och garanterar att du får ett hållbart och säkert tak.

  Unika lösningar för ditt tak

  Alla fastigheter och tak är unika och därför skräddarsyr vi lösningar för varje kund. Berätta för oss om dina behov så tar vi fram ett lösningsförslag som matchar dina önskemål. Självklart tar vi hänsyn till takets förutsättningar och skick. Vi bokar gärna in ett personligt möte där vi diskuterar din målbild, budget och andra faktorer. Det allra bästa är om vi kan komma ut på ett platsbesök där vi kan kika på takets befintliga skick. Det gör att vi kan ta fram den bästa lösningen för just ditt tak.

  Anlita oss på totalentreprenad – spara tid & pengar

  Vi har ett stort kontaktnät med duktiga och drivna hantverkare, bland annat snickare, elektriker, målare, sotare, plåtslagare, takläggare, solcellsmontörer och takmontörer. Vid större och mer omfattande takarbeten och byggprojekt kan du anlita oss på totalentreprenad i egen regi. Då ombesörjer vi samtliga delar i byggprocessen, inklusive planering, projektledning och kommunikation med de inblandade aktörerna. På så sätt sparar du mycket tid, men även pengar. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här