Takläggare Roslagen

Takläggning på Blidö, Roslagen

Behöver du laga taket på Blidö eller i närliggande områden? Välkommen till oss! Vi är kundnära och lojala takentreprenörer som utför alla typer av takarbeten åt privatkunder såväl som företagskunder, BRF:er och fastighetsägare.

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger tak som skyddar mot väder och vind.

Renovera Tak

Takreparation – vid stora och små skador på taket, inklusive takläckage.

Byta Tak

Takbyte – säkra, täta och stiliga tak med lång livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare på Blidö, Roslagen?

Du hittar oss på Blidö, men vi åker även till kunder i närliggande områden, till exempel Roslagen, Hörsvärn, Österbåts, Norrnäs, Stämmarsudd, Fagernäs, Söderäng, Boda, Styrnäset, Rosenvik och Glyxnäs.

Lokalt takföretag med bred kompetens

Vi är stolta över att titulera oss som takspecialister. Efter många år inom tak- och byggbranschen är vi numera experter på olika sorters tak och takmaterial. Vi jobbar bland annat med papptak, tegelpannor, betongplattor och plåttak. Våra kompetenta och hjälpsamma takläggare och takmontörer hjälper dig gärna att hitta det takmaterial som passar bäst till båthus, villa, sommarstuga, butik eller någon annan sorts fastighet. Vi kan även hjälpa dig att montera solceller på taket, reparera fönsterkarmar, installera hängrännor och annat för vattenavrinningen.

Skräddarsydda lösningar för alla kundgrupper

Vi anlitas ofta av många privatpersoner som vill ha hjälp att reparera taket på fritidshuset eller den permanenta bostaden på Blidö eller på andra ställen i Roslagen. Vi utför även en hel del uppdrag åt företag, fastighetsägare och BRF:er i närheten. Vi lyssnar alltid på varje enskild kunds önskemål och tar fram unika, heltäckande lösningar. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd. Boka gärna ett personligt möte där du kan bolla idéer med någon av våra kunniga och trevliga medarbetare.

Prisvärda takreparationer på Blidö

Vad kostar det att anlita en kompetent, noggrann och erfaren firma för takreparationer och takbyten på Blidö med omnejd? Hör av dig till oss så skickar vi ett kostnadsfritt prisförslag! Privatpersoner kan även få hjälp att ansöka om ROT-avdraget. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?