Takläggning i Bergshamra, Roslagen

Börjar taket se lite slitet ut eller har det uppstått ett takläckage? Då det nog dags att kontakta din lokala takfirma! Vi hjälper företag, privatpersoner, BRF:er och fastighetsägare att renovera, reparera, lägga om och byta tak. Välkommen till oss!

Lägga Tak

Takläggning – vi lägger om tak av betong, plåt, tegel och papp.

Renovera Tak

Takreparation – vi åtgärdar akuta problem som takläckage och andra skador.

Byta Tak

Takbyte – vi erbjuder heltäckande lösningar för ditt tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Bergshamra, Roslagen? Vi finns tillgängliga i Bergshamra, Roslagen, Norrtälje, Forsa, Utanbro, Mörtsunda, Dyvassö, Gärdsnäs, Gunnedet och Sjöändan och Grovsta.

  En byggfirma med tak som expertis

  Behöver sommarstugans tak isoleras eller vill du göra ett helt takbyte på villan? Inga takprojekt är för stora eller små för oss. Vi är verksamma i stora delar av Roslagen och hjälper kunder med takrenoveringar på villor, fritidshus, radhus, sommarstugor, butiker, garage, båthus och andra byggnader. Vi ser till att taket är säkert och håller tätt. Vi jobbar med en rad olika takmaterial som klarar av det svenska klimatet. Vi kan bland annat hjälpa dig med pappläggning, vattenavrinning och taksäkerhet. Berätta för oss om dina önskemål så hittar vi lösningen. Vi är experter på tak.

  Vilket tak passar bäst?

  Tak är en betydelsefull och komplex del av fastigheten. Många kunder hör av sig till oss och ber om råd. Våra erfarna och hjälpsamma takläggare finns tillgängliga för samtal och möten där de kan vägleda dig i processen. Tillsammans diskuterar vi dina behov, fastighetens förutsättningar, olika takmaterial och annat relevant för takrenoveringen. Vi hjälper dig att hitta det tak som passar dig bäst. Kanske vill du ha ett klassiskt tegeltak, ett prisvärt papptak, ett populärt plåttak eller varför inte ett modernt betongtak? Kontakta oss så berättar vi mer om de olika takmaterialens fördelar. Du kan även anlita oss för isolering, plåtslageri, solceller, taktvätt och annat.

  Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert

  Vi är transparenta med vår prissättning och erbjuder alltid en gratis offert. Vill du veta vad ditt takprojekt kommer att kosta? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag. Privatpersoner kan även ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Kontakta oss om du vill veta mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 611
   Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

   Vanliga frågor inom takläggning i Stockholm Även andra frågor kan dyka upp, kontakta gärna oss i så fall!

   Hur vet jag om taket behöver åtgärdas?

   Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

   Har ni en nöjd kund-garanti?

   Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

   Vilka arbeten med takbeläggningar kan ni göra?

   Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

   Kan jag göra ROT-avdrag?

   Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 611
    Mail: offert@taklaggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här