Takläggare Roslagen

Takläggning i Edsbro, Roslagen

Med vår välrenommerade takfirma i Edsbro blir det enkelt för dig att reparera taket. Vi är experter på att renovera och lägga tak, och vi ser till att du får den bästa lösningen. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt tak!

Lägga Tak

Takläggning – vackra och prisvärda takmaterial som passar i nordiskt klimat.

Renovera Tak

Takrenovering – åtgärda skador och förläng livslängden på ditt tak.

Byta Tak

Takbyte – vi levererar hållbara och säkra tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Takläggare i Edsbro, Roslagen?

Du hittar oss i Edsbro och vi utför även takuppdrag i Roslagen, Lund, Gärsta, Bro, Valla, Myskja, Kragsta, Unungehöjden, Bloka och Smara.

En takentreprenad som du kan känna dig trygg med

Vi är en pålitlig och kunnig takmontör som kommer i tid och utför arbetet noggrant. Vi erbjuder både fasta priser och fast tidsplan. Du som kund behöver inte oroa dig för några överraskningar när du anlitar oss. Vi kommunicerar regelbundet och håller dig uppdaterad under projektets gång. Du väljer själv hur delaktig du vill vara i processen. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram den bästa lösningen för dig och ditt tak.

Säkra tak som skyddar fastigheten

Taket bör uppfylla många kriterier. Dels ska det isolera och skydda fastigheten mot yttre påfrestningar. Taket har även en estetiskt viktig funktion och bör passa fastighetens övriga stil. Med vår långa erfarenhet tar vi fram lösningar som uppfyller samtliga kriterier. Vi arbetar med flera olika takmaterial som är både miljövänliga och tåliga mot väder och vind, exempelvis papptak, plåttak, tegel och betongpannor. Vi ser till att taket uppfyller alla säkerhetskrav och garanterar att ditt tak är säkert även under vinterhalvåret.

Alltid ett kostnadsfritt prisförslag & gratis konsultation

Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag, BRF:er och fastighetsägare i Edsbro med omnejd. Vi reparerar och lägger om tak på alla typer av fastigheter, exempelvis villor, fritidshus, garage, butiker, hyreshus och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri expertrådgivning med någon av våra trevliga och kompetenta medarbetare. Självklart får du alltid en gratis offert för takprojektet. Hör av dig om du vill veta mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Vanliga frågor

Inför en takläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Det bästa är om du då och då kollar efter varningstecken. Det du ska vara uppmärksam på är om taket eller takpannorna gått sönder eller fått andra skador, om det växer mossa eller något annat på taket, om det finns mögeldoft eller om det finns fuktfläckar eller synligt läckage från taket. Då är det hög tid att du hör av dig.

Absolut. Är det något jobb du inte känner dig nöjd med kan du höra av dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet. För oss är det viktigt att kunder ska vara nöjda med det arbete vi gjort.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten, med totalentreprenad när du önskar det. Vilka arbeten som kan vara aktuella beror på dina önskemål och takets förutsättningar och behov.

Är du privatperson och om arbetet ska göras i din egen fastighet är det möjligt att göra ROT-avdrag. Tyvärr gäller inte ROT-avdraget för bostadsrättsföreningar och företag.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Micke
Östhamra
Read More
Vi anlitade Takläggaren i Roslagen för att lägga om vårt tegeltak till garaget. Mycket bra bemötande och kändes väldigt proffsigt. De arbetade på bra och städade rent efter sig. Skulle gärna rekommendera detta företag!
Jonte
Vaxholm
Read More
Vi fick hjälp med att renovera vårt tak till vårt uterum i trädgården. De var lätta att komma överens med och arbetade på bra. Supernöjda med takrenoveringen och rekommenderar dem gärna för nästa takprojekt!
Henke
Rimbo
Read More
Reparation och takomläggning till villan i Rimbo. Var skönt och jobba med några lokala killar som visste området & leverantörer. Utmärkt bemötande, tydlig offert och bra slutresultat. Vi rekommenderar dessa givetvis!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt

Takrenovering Sommarstuga. Norrtälje

Renovering av tak till en sommarstuga i Norrtälje, Rimbo.

tak roslagen

Takomläggning Villa. Täby

Större takomläggning till villaägare i Täby, Ella Park.

projekt

Takbyte Radhus. Österåker

Komplett takbyte till radhusägare i Österåker, Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 611
offert@taklaggare-roslagen.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?